- V mučitele, který vám za žádnou cenu nedovolí spát po páté hodině raní. Ti "lepší" z nich vám neumožní spát klidně celou noc. Vsaďte se, že až budete na nejhlubším dně spánkového deficitu, objeví se ve vaší blízkosti spokojený rodič, jehož dítě spin...ká celou noc. Ve své postýlce samozřejmě, probouzí se v 8 ráno a rovnou rodičům recituje básničky pro lepší den. Tihle superrodiče se s vámi o svoje štěstí samozřejmě rádi podělí. Tak, teď jste teprve opravdu na dně.

- V uječenýho vzteklýho smrada. Vzpomínáte na dobu, kdy jste byli bezdětní a podivovali se nad spratkovským chováním dětí vašich přátel, kteří tu výchovu fakt nezvládají? Tak tady to máte vážení. On ten kamarádčin spratek byl vlastně jen slabý odvar toho vašeho.

- V agresora. Jen co se svým miláčkem vejdete na dětské hřiště víte, že dřív či později bude řev. Řvát budete vy a dítě s kterým pro dnešek váš miláček kamarádí. Rozuměj tahá ho za vlasy a roztomile mlátí lopatičkou po hlavičce. Tou lopatičkou, kterou mu nejdříve ukradl. Za chvíli řve celé hřiště. Kromě vašeho agresůrka. Ten zatím přepočítavá chomáčky vytrhnutých vlasů svých kamarádů. Je spokojenej.

- V zákeřňáka. Blíží se k vám s bezelstným úsměvem a najednou....RAF! Ten smrad vás právě kousnul. Stisk má silnější než sousedův vlčák. Kousance a modřiny zdobí vás, vaše příbuzné, známé...kohokoliv, kdo před vaším dítětem nestačí utéct.

- V Pohlreicha. Na vše, co mu s láskou uvaříte se zatváří stylem "Děláš si ze mě p***l?!" V tuhle chvíli jste rádi, že vaše dítě nemluví. Jen vás poplive a zbytek jídla vyhodí na zem. Na nálepku s hvězdičkami to dnes nevypadá.