logo    Československé sklo  Czechoslovakian Glass  Mistři českého skla - Czech Glass Masters 

23.10.2017

Komunikace a sdílení. Tak s tímhle má problém snad každý autista. Proto každé slovíčko, které takové dítě řekne, má cenu zlata. 

U nás tomu tak není. Ne snad proto, že by Malý Šéfík uměl mluvit. To on je skoupej na slovo. Ale když už něco řekne, jediný co si přejete je, ať to nikdo neslyší.
Jeho první slovo v životě bylo - to byste neuhádli ani v nejmenším - "VŠI". Ano, myslel tím fakt ty hnusný breberky ve vlasech. V té době měl v oblibě Malou princeznu a díl Nemám ráda vši. Ale zkuste to vysvětlit kolemjdoucím. Dítě, co se drbe na hlavě a křičí "vši, vši!". 
Teď máme v oblibě citoslovce "Fuj. Ble.". Takže malej na pobídnutí "Dej babičce pusu" sice poslechne, ale pak to náležitě okomentuje. 
Další krásné slovíčko ve sbírce je "kurňa". To používá především na veřejnosti. Nejradši při návštěvě restaurací a opakovat stále dokola a hlavně nahlas. Díky bohu, že tam nebývají důchodci, protože za tohle by mě umlátili holí.

Ale, abyste si nemysleli, že je kluk nějakej divnej, tak umí úplně krásně říct "VSTÁVAT!". Dnes v noci mi to zaječel do ucha čtyřikrát.

MTQwNW