logo    Československé sklo  Czechoslovakian Glass  Mistři českého skla - Czech Glass Masters 

Ženy vs. Muži

18.11.2017

Ženy vs. Muži

Můj muž si jde po práci, kam si stejně chodí odpočinout, "vyvětrat hlavu". Bůhvíproč se mu hlava nejlíp větrá u kamaráda v zahulené garáži. A protože mě má rád a chce mi udělat radost, koupí mi pokaždé po cestě něco dobrého k jídlu. Je to hezký, jak na mě myslí. Jako vždy, mi přišla sms.

"Večer jedu za Tomem. Co chceš koupit?"
"Ten hamburger s tím výborným dresingem a cibulí. Muck." odpověděla jsem roztomile. Jenže vzápětí jsem prošla okolo zrcadla a pak si neuváženě stoupla na váhu a změnila jsem názor.
"Jsem tlustá jak prase. Kup mi radši salát." napsala jsem rychle. A víte co mi odpověděl?!
"O.k."!
Tak on si normálně myslí, že jsem tlustá! Nelíbím se mu a ještě chce, abych jedla nějakej blbej salát! Kdyby mě miloval, uklidní mě, že jsem štíhlá jako proutek a doveze mi ty hamburgry dva! Rozbrečím se. Manželství v troskách.

----------------------------------------------

Mám dost a mám hlad. V práci jsem se za celej den nezastavil. Ale za chvíli mám padla a jedu si pro ně. Holky moje krásný. Čekaj na mě u Toma v garáži už tejden. Po cestě se ještě stavím na jídlo. Napíšu domů, co si dá. To by bylo, kdyby zjistila, že jsem byl u Meka a jí nic nedovez. Doufám, že nic s cibulí. 
Už se jich nemůžu dočkat - dvacítky, černá perleť, étéčko 35. 
No jasně, zase cibule - další večer bez sexu. 
Jo, kola dělaj auto. A až je přezuju na ty pirellky, to bude vono.
Píše, že chce salát - tak to nebude večer bez sexu, ale celej měsíc bez. Nesnáším, když hubne. Je pak furt protivná. Nebudu ji radši dráždit a odporovat. Píšu "o.k.", ať mám klid.
Víš, co - vono by stejně bylo nejlepší zvednout podvozek a dát tam podložky, ať to nevypadá jak tramvaj.

Vracím se domů. Žena se tváří nasupeně. Věděl jsem, že jí ty nový kola namíchnou. Provinile se na ní usměju a podávám ji na usmířenou ten salát, co si přála. 
----------------------------------------------
Přijel domů. Normálně se mi vysmál do obličeje a hned mi nacpal salát. To asi abych viděla, jak jsem nemožně tlustá.

NmU1O