logo    Československé sklo  Czechoslovakian Glass  Mistři českého skla - Czech Glass Masters 

Obsah


»
Aukce na Arcimboldu

Právě mě kontaktovali z aukční síně Arcimboldo, v tištěném katalogu změny již udělat nelze je ve světě, bude zo řečeno při aukci, na webových stránkách opravují okamžitě.
Takhle to má fungovat!

Jindra Pařík 7.11.2011


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Další aukce na spadnutí


Byl jsem upozorněn, že jsme
jednostranně zaměřeni na  Sýpku, a velkoryse přehlížíme jiné aukce, kde věci, které způsobily hřmění na Sýpce procházejí.

Tak tedy přátelé koukněte na :
http://www.arcimboldo.cz/index_cze.htm

Od položky 175 do 192 je to, co by nás mělo zajímat.

Nejsem na Hlavu, ale „datace 60tá“ u věcí mladších než moje mladší dcera, asi taky nebude zrovna to, co bychom od seriozního aukčního domu očekávali.


Co s tím?
Jindra Pařík 3.11. 2011

------------------------------------

Tak mám další informace, položka 176 jistojistě není dílem pana Jiřího Šuhájka, vím přímo od něj. Aukční dům jsem před chvilkou informoval, uvidíme, jak zareagují.

Jindra Pařík 4.11. 2011

Budou na Arcimboldu padat Hlavy?

Jindro a ostatní.

Ty novo Hlavovic kousky vypadají lákavě.Jen pro úplnost, prakticky identické kousky dostaneš v kamenném obchodu za ceny o dost nižší - no nekup to. Jako důkaz Ti posílám pár foto, které jsem pořídil včera (3.11. v cca 15 hodin).

Z cen na fotkách si navíc odečti 20% slevu

https://picasaweb.google.com/Jindra8526/NewReplicasOfHlavaPiecesFromNovyBorCzechRepublic3112011?authkey=Gv1sRgCOumlOGPwKf2VA#

Zdeněk 4.11. 2011




Není od Šuhájka


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Opište text z obrázku: *
captcha Nový obrázek

Upozornění. Správce webu si vyhrazuje právo smazat vulgární nebo takové příspěvky, které by poškozovaly zájmy správce webu.

NWM5M2J