30. 5. 2020
Voňavé kratochvíle

 
 


2019
Barevné posvícení







2018
Vánoční kouzlení

 




2017
Bezlepkové recepty





2016
Rodinné recepty






2016
Zámecké cukroví




2015
Sváteční cukroví




2014
Vánoční cukroví

NOVINKY

arr3NOVINKY V PRODEJI! Čtyři nové tituly z Helenčina pečení: VOŇAVÉ KRATOCHVÍLE – letní stojánková kuchařka. Zjistit... arr3BISKUPSKÉ ROHLÍČKY – VIDEORECEPTVloženo 8. 5. 2020 ... arr3BÁBOVKA S NUTELOU – VIDEORECEPTVloženo 24. 4. 2020 ... arr3KNIHY NAŠEHO NAKLADATELSTVÍNově nabízím na mém webu možnost koupě knih z našeho nakladatelství. Jedná se o české a frankofonní... arr3GRILIÁŠOVÉ KOSTKY – VIDEORECEPTVloženo 3. 4. 2020 ... arr3PLATBA ON-LINE KARTOUV e-shopu je možno využít platbu kartou. ...


 

 

ANKETA

Co pečete nejraději?

Koláče 30% Řezy 30% Cukroví 29% Dorty 11%

»

 

 

 Jablečná buchta s mákem

 

Ingredience

550 g polohrubé mouky
160 g moučkového cukru
500 g strouhaných jablek
120 g mletého máku
150 ml oleje
150 ml mléka
4 vejce
1 vanilkový cukr
1 kypřicí prášek do pečiva

 

Dokončení:

tmavá čokoládová poleva

 

Postup:

Vyšleháme vejce s cukry, vmícháme olej, mouku s práškem do pečiva, mléko, jablka a mák.

Promícháme a rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem a při 180 °C upečeme.

Upečenou buchtu polijeme čokoládovou polevou.

 

YTIzYTB